Aparat dentar fix

Clinica de ortodonție Smileway din Timișoara îți pune la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie: pret, recomandări, indicații, cât și răspunsul la o serie de întrebări frecvente, pentru toate tipurile de aparat dentar fix

Tipuri de aparate dentare fixe

Aparat denat fix: Aparatul ortodontic metalic

Aparatul dentar metalic, care este un aparat dentar fix, este cel mai comun și utilizat tip de aparat dentar. Este confecționat din oțel inoxidabil și presupune cimentarea brackeților pe suprafața dinților. Un arc metalic trece prin acești brackeți și aplică presiune pentru a corecta alinierea dinților.

Avantaje:

Dezavantaje:

Aparat dentar fix: Aparatul ortodontic safir

Clinica stomatologică Smileway Timișoara oferă servicii dentare de înaltă calitate, inclusiv tratamente ortodontice avansate. Aparatul dentar fix din safir, aproape invizibil datorită transparenței sale, este o opțiune discretă și eficientă pentru alinierea dinților. 

Dezavantaje:
Aparat ortodontic safir

Aparat dentar fix: Aparatul dentar ceramic

Aparatul dentar fix ceramic utilizează brackeți, care sunt colorați în nuanțe ce se potrivesc cu dinții naturali, făcându-l mai discret.

Avantaje:

Dezavantaje:

Smileway aparat dentar fix ceramic 1

Aparat dentar fix: Aparatul dentar incognito

Aparatul dentar lingual este similar cu cel metalic, dar brackeții sunt plasați pe partea interioară a dinților, ceea ce îl face invizibil din exterior.

Avantaje:

Dezavantaje:

Aparat dentar lingual

Prețurile aparatelor dentare fixe

Prețul unui aparat dentar fix este semnificativ mai redus decât cel al aparatelor  invizibile (alignere). La clinica noastră, un aparat dentar fix metalic pornește de la 2600 lei per arcadă, iar un aparat dentar fix cu brackeți din safir  ajunge la 3600 lei per arcadă.

La clinica stomatologică Smileway din Timișoara, vă oferim consultații specializate pentru a alege aparatul ortodontic ideal. În cadrul consultației, veți primi informații detaliate despre toate tipurile de aparate ortodontice disponibile, inclusiv aparate fixe și mobile, precum și opțiuni estetice cum ar fi aparatele ceramice și linguale. Medicul nostru specialist ortodont, Dr. Maghiar Adelina, vă va ghida cu profesionalism și dedicare către soluția care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră, asigurându-vă un zâmbet perfect și o sănătate orală de durată. De asemenea, veți beneficia de un plan de tratament personalizat și de suport constant pe parcursul întregului proces ortodontic.

Smileway aparat dentar fix preturi 1
 • Consultație

  Consultație + măsurători + scanare + plan tratament

  150 ron
 • Aparat dentar metalic /arcada
  2600 ron
 • Aparat dentar safir /arcada
  3600 ron
 • Aparat dentar cearmica /arcada
  3400 ron
 • Aparat dentar invizibil Spark
  de la 2000€
 • Aparat dentar mobil
  1000 ron

Pentru mai multe informații, apasă pe aparatul dentar care prezintă interes.

IA LEGĂTURA CU NOI

Contactează-ne

Program

Luni, marți, joi: 12-20
Miercuri, vineri: 9-17

PROGRAMEAZĂ-TE

Trimite un mesaj

Povestea începe cu un zâmbet.

Copyright © Smileway 2024