Concept

Conceptul Clinicii Stomatologice Smileway este definit de angajamentul nostru pentru calitate, empatie și dedicare fata de pacient.

filozofia noastră

Calitate, empatie și dedicare

La baza filozofiei noastre stă conștientizarea valorii timpului uman – fiecare om petrece în medie 80.000 de ore din viață în câmpul muncii (sau la muncă), iar noi credem că acest timp trebuie să fie folosit cu pasiune și empatie. De aceea, fiecare medic din echipa noastră este ales cu grijă, având în vedere nu doar competențele profesionale, ci și abilitatea lui de a trata fiecare pacient cu atenție și respect.

Tehnologie de ultimă generație

Investiția noastră în tehnologie de ultimă generație reflectă angajamentul nostru pentru excelență și eficiență. De la microscoape și sisteme de magnificare, până la echipamente laser și tehnologii avansate de detectare a cariilor, ne asigurăm că pacienții noștri beneficiază de cele mai bune tratamente disponibile în domeniul stomatologiei moderne.

Mediu plăcut și reconfortant

Clinica noastră este concepută pentru a oferi un mediu plăcut și reconfortant, atât pentru pacienți, cât și pentru medici. Fiecare cabinet este dotat cu sistem de climatizare și purificator de aer, deoarece nici nouă, medicilor stomatologi, nu ne place mirosul specific de cabinet stomatologic.În acest fel, dorim să asigurăm o experiență plăcută și lipsită de stres pentru toți cei care ne trec pragul.

Clinica stomatologică din Timișoara - Smileway:
Consultatie clinica dentara Smileway Timisoara

Consultatia - punctul de plecare

Considerăm că una dintre cele mai importante etape este consultația, deoarece în cadrul acesteia pacienții ne comunică dorințele și problemele lor dentare. Ulterior, medicii clinicii pot concepe un plan de tratament personalizat. De cele mai multe ori, consultația se desfășoară în două ședințe a câte 30 de minute, timp în care sunt discutate toate aspectele, de la costuri până la alternative și riscuri.

Respectarea programarilor

Există expresia „la medic se așteaptă”, pe care o considerăm inacceptabilă, deoarece prețuim timpul pacienților la fel de mult ca pe cel al medicilor. De aceea, ne luăm o marjă de eroare pentru a evita întârzierile și pentru a asigura că pacienții nu trebuie să aștepte, chiar și în cazul unor situații neprevăzute. Totuși, aceste decalări sunt extrem de rare la clinica noastră.

Sterilizarea la clinica dentara Smileway

Clinica Smileway dispune de două încăperi moderne pentru sterilizare, fiecare conectată la două cabinete stomatologice, asigurând astfel un flux optim de lucru și un nivel ridicat de igienă. Pacienții noștri beneficiază de ochelari de protecție de unică folosință, pentru a le oferi confort și siguranță maximă pe durata tratamentului. Utilizăm cele mai înalte standarde de sterilizare a instrumentarului, garantând astfel un mediu curat și sigur pentru toate procedurile stomatologice.

Tratamente personalizate

Un alt aspect fundamental al filozofiei noastre este personalizarea tratamentelor. Fiecare pacient este unic, iar nevoile lui dentare sunt diferite. De aceea, tratamentele noastre sunt adaptate individual, având în vedere condițiile specifice și preferințele fiecărui pacient. În plus, cazurile sunt discutate în echipă, iar deciziile terapeutice sunt luate cu atenție și responsabilitate, punându-ne în locul pacientului și recomandând întotdeauna cea mai bună opțiune pentru sănătatea și confortul lui.

La Smileway, suntem dedicați să oferim servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate, cu pasiune, empatie și respect pentru fiecare pacient care ne onorează cu încrederea lui.

smileway concept tratament 1
IA LEGĂTURA CU NOI

Contactează-ne

Program

Luni, marți, joi: 12-20
Miercuri, vineri: 9-17

PROGRAMEAZĂ-TE

Trimite un mesaj

Povestea începe cu un zâmbet.

Copyright © Smileway 2024