Consult stomatologic

La clinica dentara Smileway Timisoara, punem mare accent pe explicarea detaliată a tratamentelor și pe asigurarea înțelegerii acestora de către pacienți. In cadrul unui consult stomatologic scopul nostru este să prezentăm atât avantajele, cât și dezavantajele fiecărui tratament, importanța procedurilor minim invazive, riscurile asociate, posibilele complicații .

despre prima programare

Cum decurge un consult stomatologic Timisoara la Smileway Timisoara

Deoarece fiecare intervenție este un act biologic, este esențial ca pacienții să înțeleagă pe deplin fiecare etapă și să facă alegerile care consideră că sunt cele mai potrivite în raport cu riscurile, costurile, avantajele și durata tratamentului. La Smileway, pacienții pot beneficia de două tipuri de consultații: consultatie simplă sau consultatie interdisciplinară.

Consult stomatologic simplu - o singură ședință

Consult stomatologic avansat

Acest tip de consult stomatologic este orientat către pacienții cu probleme medii sau majore care necesită tratament interdisciplinar. În marea majoritate a cazurilor, acest tip de consult stomatologic se realizează în două ședințe.

Consult stomatologic Timisoara

În situația în care vor fi necesare consultații suplimentare cu alți medici din cadrul clinicii stomatologice Smileway Timisoara, nu vor apărea costuri adiționale. Acest lucru asigură accesul la o gamă largă de servicii medicale fără taxe suplimentare, facilitând astfel un tratament complet și integrat pentru pacienții noștri.
Prin aceste etape, Smileway se asigură că pacienții primesc o îngrijire de calitate și toate informațiile necesare pentru a lua decizii informate privind sănătatea lor dentară.

Ce preț are un consult stomatologic la clinica dentară din Timișoara, Smileway?

Prețul pentru un consult dentar la Smileway este de 150 RON.

IA LEGĂTURA CU NOI

Contactează-ne

Program

Luni, marți, joi: 12-20
Miercuri, vineri: 9-17

PROGRAMEAZĂ-TE

Trimite un mesaj

Povestea începe cu un zâmbet.

Copyright © Smileway 2024