Fațete dentare

Fatetele dentare sunt realizate din materiale rezistente și estetice, cum ar fi porțelanul sau rășina compozită, iar procedura este minim invazivă și poate fi finalizată în câteva vizite la dentist

despre Fațetele dentare

Fațete dentare la SMILEWAY

Fatetele dentare reprezintă o opțiune populară și eficientă în domeniul esteticii dentare, oferind pacienților posibilitatea de a-și îmbunătăți aspectul zâmbetului într-un mod durabil și estetic.

Fatetele dentare sunt învelișuri subțiri, de obicei din ceramică sau compozit, care sunt aplicate pe suprafața frontală a dinților pentru a corecta imperfecțiunile și a îmbunătăți estetica zâmbetului. Acestea sunt o soluție excelentă pentru probleme precum dinți decolorați, fracturați, înghesuiți sau cu dimensiuni inegale. Fatetele dentare sunt confecționate pentru a se potrivi perfect conturului și culorii naturale a dinților, oferind un rezultat natural și armonios.

Proceduri implicate în aplicarea faţetelor dentare

 1. Consultația inițială și planificarea tratamentului
  Primul pas în aplicarea fatetelor dentare este o consultație inițială cu specialistul în estetică dentară de la Smileway. În timpul acestei consultații, se va evalua starea actuală a dinților, se vor discuta obiectivele estetice ale pacientului și se va elabora un plan de tratament personalizat.
 2. Pregătirea dinților
  Înainte de aplicarea fatetelor dentare, este posibil să fie necesară o mică reducere a smalțului dinților pentru a asigura o potrivire perfectă și un aspect natural al fatetelor. Această pregătire este realizată cu atenție și precizie pentru a conserva sănătatea dinților.
 3. Realizarea fatetelor dentare
  După pregătirea dinților, se vor lua amprente precise ale acestora pentru a crea fatete personalizate, adaptate perfect la forma și dimensiunea dinților fiecărui pacient. Fatetele sunt confecționate în laboratorul dentar folosind materiale de înaltă calitate, precum ceramica sau compozitele dentare.
 4. Aplicarea fatetelor dentare
  Odată finalizate, fatetele dentare sunt aplicate pe suprafața dinților cu ajutorul unor materiale adezive speciale. Procedura de aplicare este realizată cu atenție și precizie pentru a asigura o potrivire perfectă și un aspect natural al rezultatului final.
smileway fatete dentare despre 1

Prin aplicarea fatetelor dentare la Smileway, poți obține rezultate estetice deosebite, transformându-ți zâmbetul într-unul strălucitor și atrăgător. Acestea oferă o soluție eficientă și durabilă pentru îmbunătățirea aspectului zâmbetului tău. Confortul și siguranța pacientului sunt prioritatea noastra. Procedura de aplicare a fatetelor dentare este realizată într-un mediu relaxant și cu ajutorul unor tehnici blânde pentru a asigura o experiență plăcută și lipsită de disconfort.

Alegerea clinicii stomatologice Smileway pentru  fatete dentare este o decizie inteligentă, asigurându-vă că beneficiați de servicii de înaltă calitate, o echipă de specialiști experimentați și un zâmbet estetic și sănătos pe termen lung. Consultați specialiștii noștri pentru o evaluare detaliată și pentru a începe drumul către un zâmbet perfect!

IA LEGĂTURA CU NOI

Contactează-ne

Program

Luni, marți, joi: 12-20
Miercuri, vineri: 9-17

PROGRAMEAZĂ-TE

Trimite un mesaj

Povestea începe cu un zâmbet.

Copyright © Smileway 2024