Servicii

De la proceduri de igienizare și curățare profesională până la tratamente avansate de estetică dentară și restaurare, ne străduim să vă oferim soluții personalizate și de încredere pentru toate nevoile dumneavoastră stomatologice

serviciile noastre

Îngrijire personalizată pentru un zâmbet strălucitor

La clinica stomatologică Smileway, ne angajăm să oferim pacienților noștri servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate, personalizate pentru nevoile și dorințele fiecărei persoane.  Oferim o gamă completă de servicii, de la igiena orală și prevenție până la tratamente estetice avansate, implantologie, ortodonție, chirurgie orală, endodonție și multe altele. Indiferent de necesitățile dumneavoastră stomatologice, vă invităm să experimentați ingrijirea personalizată și atenția specială oferite la Smileway pentru un zâmbet sănătos și strălucitor.

Endodonţie

Serviciile de endodonție oferite la Smileway reprezintă o soluție eficientă și avansată pentru tratarea afecțiunilor pulpare și a problemelor asociate cu canalul radicular al dinților.

Echipa noastră de specialiști în endodonție are experiență și expertiză în diagnosticarea și tratamentul adecvat al durerilor dentare, inflamațiilor pulpare și infecțiilor la nivelul rădăcinii dentare.

Utilizând tehnici moderne și echipamente de ultimă generație, ne străduim să salvăm dinții afectați și să oferim pacienților noștri confort și rezultate durabile. 

Fie că este vorba de tratamentul canalului radicular sau de re-tratamentul endodontic, vă asigurăm că veți primi cea mai bună îngrijire și atenție pentru sănătatea și confortul oral.

smileway servicii endodontie 1

Implantologie

Echipa noastră de specialiști în implantologie are o vastă experiență în planificarea, inserarea și gestionarea implanturilor dentare pentru a obține rezultate excelente pentru fiecare pacient. Folosind tehnici avansate și materiale de calitate superioară, implanturile dentare sunt integrate cu succes în osul maxilarului sau mandibulei, oferind o ancorare solidă pentru coroanele dentare sau punțile dentare.

La Smileway, ne preocupăm de confortul și siguranța pacienților noștri, iar procedurile de implantologie sunt realizate cu atenție și precizie pentru a asigura o recuperare rapidă și un rezultat estetic și funcțional impecabil. Indiferent de nevoile dumneavoastră, vă asigurăm că veți primi cele mai bune servicii în implantologie dentară la clinica noastră.

smileway servicii implantologie 1

Fațete dentare

La Smileway, procesul de aplicare a fațetelor dentare este realizat cu atenție și profesionalism pentru a oferi pacienților rezultate estetice deosebite și durabile.

Prima etapă implică evaluarea stării dentare și discuții detaliate cu pacientul pentru a înțelege obiectivele estetice dorite. Apoi, se realizează o pregătire minuțioasă a dinților, care poate implica o mică reducere a smalțului pentru a asigura o potrivire perfectă a fațetelor. Ulterior, se iau amprente precise ale dinților pentru a crea fațete personalizate, adaptate perfect conturului și culorii naturale a dinților.

Aplicarea efectivă a fațetelor dentare se face cu materiale de înaltă calitate și tehnici avansate, asigurând o aderență solidă și un aspect natural.

smileway servicii fatete dentare 1

Chirurgie orală

Echipa noastră de specialiști în chirurgie orală are experiență și expertiză în tratamentul extracțiilor dentare, chirurgia de implantologie, corecția anomaliilor dentare și maxilare, precum și în gestionarea intervențiilor chirurgicale asociate cu parodonția și alte probleme dentare.

Fie că este vorba de extracții simple sau complexe, intervenții pentru implanturi dentare sau alte proceduri chirurgicale, la Smileway ne asigurăm că pacienții noștri beneficiază de îngrijire de înaltă calitate, sigură și confortabilă. Cu echipamente moderne și tehnici avansate, ne străduim să obținem rezultate excelente și să contribuim la restabilirea sănătății și frumuseții zâmbetului fiecărui pacient.

smileway servicii chirurgie orala 1

Igienizări dentare

Igienizarea dentară la Smileway este un proces esențial pentru menținerea sănătății orale și prevenirea afecțiunilor dentare.

Echipa noastră de igieniști dentari și stomatologi se angajează să ofere pacienților noștri servicii de igienizare profesională și educație privind igiena orală adecvată. Prin sesiuni regulate de detartraj, curățare și polizare a dinților, îndepărtarea plăcii bacteriene și aplicarea de tratamente de fluorizare, ne asigurăm că pacienții noștri beneficiază de o igienă orală optimă și sănătatea dinților și gingiilor este menținută în cea mai bună stare.

Prin promovarea unor obiceiuri sănătoase de igienă orală și oferirea de sfaturi personalizate, contribuim la prevenirea cariilor, a bolilor parodontale și a altor afecțiuni dentare, permițând pacienților să aibă un zâmbet sănătos și strălucitor pe termen lung.

smileway servicii profilaxie dentara 1

Ortodonție

Serviciile de ortodontie la Smileway sunt concepute pentru a oferi pacienților soluții eficiente și personalizate pentru corectarea malocluziilor și a aliniamentului incorect al dinților și maxilarelor.

Echipa noastră de ortodonți experimentați utilizează tehnici moderne și aparatură de ultimă generație pentru a evalua, planifica și implementa tratamente ortodontice de înaltă calitate.

Indiferent dacă este vorba despre bretele dentare clasice, aparat dentar invizibil sau alte opțiuni ortodontice avansate, ne străduim să obținem rezultate estetice și funcționale excelente pentru fiecare pacient.

Prin abordarea personalizată a fiecărui caz și monitorizarea atentă a progresului tratamentului, dorim să asigurăm un zâmbet sănătos, armonios și plin de încredere pentru toți pacienții noștri.

smileway servicii ortodontie 1

Parodontologie

De la tratamentul gingivitei și a parodontitei până la gestionarea problemelor avansate ale țesuturilor parodontale, ne angajăm să oferim pacienților noștri soluții personalizate și eficiente.

Prin utilizarea tehnologiilor moderne și a procedurilor avansate, precum detartrajul subgingival și chirurgia parodontală, ne propunem să restabilim sănătatea orale și să contribuim la menținerea dinților pe termen lung.

Echipa noastră de specialiști în parodontologie se concentrează pe diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale pentru a menține sănătatea gingiilor și a structurilor de susținere a dinților.

La Smileway, promovăm o abordare preventivă și proactivă în tratarea afecțiunilor parodontale pentru a asigura pacienților noștri un zâmbet sănătos și frumos.

smileway servicii chirurgie parodontologie 1

Odontoterapie

Cariile dentare reprezintă una dintre cele mai comune și neplăcute afecțiuni dentare, apărând atunci când bacteriile din cavitatea bucală metabolizează zaharurile și produc acizi care atacă smalțul dinților.

Dacă nu sunt tratate la timp, cariile pot avansa rapid, provocând durere, sensibilitate, infecții și, în cazuri severe, pierderea dintelui afectat. Tratamentul cariilor dentare se realizează prin odontoterapie, o ramură a stomatologiei specializată în diagnosticarea, prevenirea și tratarea leziunilor carioase.

La Smileway, pacienții beneficiază de o abordare comprehensivă și modernă a odontoterapiei. Procesul începe cu o evaluare detaliată a cavității bucale, folosind echipamente avansate de imagistică, precum radiografiile digitale și scanările intraorale, care permit identificarea precisă a cariilor, chiar și în stadii incipiente.

smileway servicii odontoterapie 1

Coroane dentare zirconiu

Coroanele dentare din zirconiu reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru restaurarea dinților deteriorați, oferind atât durabilitate cât și un aspect estetic deosebit. Zirconiul este un material de înaltă performanță, apreciat pentru rezistența sa remarcabilă și pentru compatibilitatea sa excelentă cu țesuturile orale, ceea ce reduce riscul de reacții alergice și inflamații.

La Smileway, pacienții beneficiază de coroane din zirconiu personalizate, care sunt create folosind tehnologie de ultimă generație pentru a se potrivi perfect cu forma și nuanța dinților naturali.

Coroanele din zirconiu sunt ideale pentru pacienții care caută o soluție de lungă durată și estetică pentru problemele dentare, cum ar fi dinții fracturați, tratați endodontic sau cei care necesită protecție suplimentară din cauza cariilor extinse. Pe lângă durabilitatea excepțională, aceste coroane oferă și un aspect natural datorită transparenței și culorii lor, care imită perfect smalțul dintelui.

smileway servicii Coroane dentare zirconiu 1
IA LEGĂTURA CU NOI

Contactează-ne

Program

Luni, marți, joi: 12-20
Miercuri, vineri: 9-17

PROGRAMEAZĂ-TE

Trimite un mesaj

Povestea începe cu un zâmbet.

Copyright © Smileway 2024