Ortodonție

Scopul principal al ortodonției este de a corecta problemele dentare și de a obține un zâmbet sănătos și armonios, care să îmbunătățească aspectul estetic și funcționalitatea orală a pacientului

despre Ortodonție

Ortodonție la SMILEWAY

Ortodontia reprezintă o ramură esențială a stomatologiei moderne, care se ocupă cu diagnosticul, prevenția și corectarea anomaliilor dentare și a malocluziilor. Această disciplină are un impact semnificativ asupra sănătății orale și a calității vieții pacienților, oferind soluții precise și eficiente pentru alinierea dinților și corectarea problemelor de ocluzie.

Proceduri ortodontice

 1. Evaluarea inițială și planificarea tratamentului:
  Primul pas în tratamentul ortodontic este evaluarea inițială a pacientului pentru a identifica problemele dentare și de ocluzie. Se realizează radiografii, fotografii și amprente pentru a obține o imagine detaliată a situației. Pe baza acestor informații, se elaborează un plan de tratament personalizat.
 2. Aplicarea aparatelor ortodontice:
  Una dintre cele mai cunoscute și utilizate metode în ortodontie este folosirea aparatelor fixe sau mobile pentru alinierea dinților și corectarea malocluziilor. Aceste aparate exercită presiune asupra dinților în direcția dorită, permitând o mișcare controlată și progresivă pentru obținerea unui aliniament corect.
 3. Proceduri adiționale:
  În unele cazuri, pot fi necesare proceduri adiționale precum extracția unor dinți pentru a crea spațiu pentru alinierea corectă a dinților, utilizarea elasticelor pentru corectarea ocluziei sau folosirea aparatelor speciale pentru corectarea problemelor de mușcătură.
 4. Monitorizare și ajustări periodice:
  Pe durata tratamentului ortodontic, pacientul este monitorizat în mod regulat pentru a verifica progresul și a face ajustări necesare în aparatul ortodontic. Aceste vizite periodice sunt esențiale pentru obținerea rezultatelor dorite și pentru a asigura confortul și eficiența tratamentului.
smileway ortodontie despre 2

Smileway investește în tehnologii moderne precum scanerele intraorale, radiografiile digitale și software-ul de planificare computerizată a tratamentului ortodontic. Aceste tehnologii permit o evaluare precisă, o planificare detaliată și o realizare eficientă a tratamentului ortodontic.

Oferim o varietate de opțiuni de tratament ortodontic pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor fiecărui pacient. De la aparatele clasice fixe până la soluții mai discrete precum aparatele transparente, avem soluții personalizate pentru fiecare caz.

Prin tratamentul ortodontic corect și consecvent la Smileway, pacienții pot obține rezultate durabile și estetice. Un zâmbet aliniat corect nu doar îmbunătățește estetica facială, dar contribuie și la sănătatea orală și la funcționalitatea corespunzătoare a dinților și a maxilarelor.

IA LEGĂTURA CU NOI

Contactează-ne

Program

Luni, marți, joi: 12-20
Miercuri, vineri: 9-17

PROGRAMEAZĂ-TE

Trimite un mesaj

Povestea începe cu un zâmbet.

Copyright © Smileway 2024